Tiimi

 

Taru Tammikallio

CEO Founder, Editor in chief, Executive producer

Taru on Uramedian perustaja, päätoimittaja, vastaava tuottaja sekä sisällöntuotannon moniosaaja. Määrätietoisena ja suunnitelmallisena persoonana Tarulla pysyy monet langat käsissä yhtä aikaa.

Tarulla on kokemusta bloggaamisesta, sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnista, sosiaalisen median viestinnästä sekä toimittajan työstä. Uramedian pyörittämisen lisäksi hän toimii yrittäjänä edellä mainittujen parissa.

Taru on energinen ja idearikas persoona, jonka mielestä yllättävistäkin ideoista voi jalostaa mestariteoksen! Vapaa-ajallaan Taru tekee musiikkia, urheilee ja viettää aikaa läheistensä kanssa.

Motto: Tekemällä oppii!

Johanna Varis

Marketing executive, Producer

Johanna on 30 vuotias markkinoinnin multitalentti, jolla on yli 8 vuoden kokemus markkinoinnin eri osa-alueista. Ydinosaamiseen Johannalla kuuluu mm. kuluttajamarkkinointi, some- ja vaikuttajamarkkinointi sekä tapahtumatuottaminen.

Johanna on tuloshakuinen markkinoinnin ammattilainen, jonka vahvuuksiin kuuluu luovuus, analysointikyky ja erinomaiset organisointitaidot.

Vapaa-ajalla Johanna viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, urheilee sekä hyppää mukaan uusiin mielenkiintoisiin projekteihin.

Motto: Kaikki on ratkaistavissa