Mikä Uramedia?

TERVETULOA URAMEDIAAN!

Haluatko edetä urallasi tai löytää oman unelmatyösi? Onko sinulla selkeä kuva unelmiesi elämästä, muttet tiedä miten saavutat tavoitteesi? Kaipaatko rohkeutta ja itseluottamusta unelmiesi toteuttamiseen? Kiinnostaako työnhakuvinkit, brändäys ja oman osaamisen markkimointi, inspiroivat uratarinat, sosiaalinen media ja raha? Jos vastaus on kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan – Uramedia on kaikkea tätä!

Pari vuotta sitten tajusin eläväni elämää, johon en ollut tyytyväinen. Vaikka minulla oli ihana perhe, korkeakoulututkinto suoritettuna ja vakituinen työpaikka, en ollut tyytyväinen. Minulla oli suuria uraan ja elämään liittyviä haaveita, mutten ollut uskaltanut tehdä niiden eteen mitään. Tuntui siltä, ettei haluamieni asioiden saavuttaminen olisi minulle edes mahdollista.

Ajan kanssa tyytymättömyys alkoi nakertamaan minua yhä enemmän. Lopulta tajusin olevani ainoa ihminen, joka voi tehdä elämälleen jotain – haluamani muutokset eivät tapahtuisi itsestään. Päätin alkaa elämään omannäköistäni elämää ja aloin tekemään töitä unelmieni eteen. Viime keväänä menin ja irtisanouduin silloisesta työstäni. Enkä ole katunut hetkeäkään.

Päätin alkaa rakentamaan itselleni haluamaani uraa ja ryhdyin yrittäjäksi sisällöntuotannon, kirjoittamisen ja sosiaalisen median pariin. Samaan aikaan minulle selkiytyi, millaista elämää haluan elää. Vihdoin uskalsin myös tavoitella noita asioita ja se tuntui hiton mahtavalta!

Kaikki tämä sai minut kypsyttelemään ajatusta uraan keskittyvästä sivustosta ja lopulta päätin ottaa härkää sarvista: Perustin Uramedian.

Uramedian kantavana teemana on mielekäs työelämä – työ saa ja pitää olla kivaa! Uramedian missio on auttaa sinua luomaan itsellesi mielekäs ura, tarjota hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa työelämästä sekä tsempata sinua eteenpäin tavoitteissasi. Artikkeleita löydät seuraavista kategorioista: Työnhaku, Ura, Sosiaalinen media, Yrittäjyys ja Raha.

Kannustan sinua unelmoimaan isommin ja tekemään töitä tavoitteidesi eteen. Toivon sivustoni antavan sinulle konkreettisia vinkkejä, inspiraatiota ja potkua unelmiesi saavuttamiseen.

Unelmat on tehty toteutettaviksi. ❤

– Taru Tammikallio,

Uramedian perustaja,  päätoimittaja & vastaava tuottaja