Perusta verkkokauppa 10 minuutissa!

| touko 24, 2018 | Yrittäjyys | 0 Kommenttia

*Kaupallinen yhteistyö: Holvi

Verkkokaupan merkitys yritysten toiminnassa kasvaa jatkuvasti niin Suomessa kuin ulkomailla. Digitaalisen kaupankäynnin saralla kilpailu on kovaa ja verkkokauppoja täytyy jatkuvasti kehittää paremmiksi. Yrittäjille tämä voi kasata paineita ja voi tuntua siltä, että verkkokaupan perustaminen on vaikeaa ja kallista. Kannattaako liiketoimintaa edes yrittää laajentaa verkkokaupan puolelle? Ehdottomasti!

Holvi verkkokauppa, Yrittäjyys, Yritystili, Uramedia.fi, Uramedia

Miksi laajentaa yritystoimintaa verkkokaupan puolelle?

– Laajemmat markkinat: verkkokauppa mahdollistaa asiakkaiden tavoittamisen helpommin ja kustannustehokkaammin

– Markkinointikustannukset pienenevät: verkkokaupan avulla säästät markkinointikustannuksia, kun esimerkiksi tuotekatalogit ja muut tiedot siirretään sähköiseen muotoon

– Markkinoinnin personointi helpottuu: verkkokaupasta näkee asiakkaan ostohistorian ja verkkokäyttäytymisen, jota voidaan hyödyntää markkinoinnissa

– Asiakas voi tehdä ostoja milloin tahansa, mikä parantaa asiakaskokemusta

– Tehokkuus: Ostojen käsittelyn automatisointi vapauttaa aikaa muihin tärkeisiin töihin

– Myynnin laajentaminen: verkkokauppaan voi tuoda vaivattomasti uusia tuotteita myyntiin

Holvi verkkokauppa, Yrittäjyys, Yritystili, Uramedia.fi, Uramedia

Verkkokaupan perustaminen Holvin kautta

Verkkokaupan perustamisen ei tarvitse olla vaikeaa tai kallista. Holvi on yrittäjien perustama yritystili, jossa on kaikki perinteiset pankkitilin maksuominaisuudet. Samalla Holvi on yhdistetty tehokkaisiin liiketoimintatyökaluihin ja käyttö hoituu kätevästi myös puhelimella. Holvissa on myös mahdollista perustaa helposti oma verkkokauppa, joka on suoraan integroitu yritystiliin. Käytännössä siis verkkokaupan tulot siirtyvät suoraan Holvi-tilille ja tarvittavat tositteet tallentuvat Holvin kirjanpitoraporteille.

Holvin verkkokaupan avulla voi kätevästi testata yritystoiminnan laajentamista verkkokaupan puolelle, sillä sen avaaminen hoituu 10 minuutissa, ellei nopeamminkin. Verkkokaupassa on tarvittavat ominaisuudet ja maksutavat valmiina, etkä tarvitse sopimuksia muiden palveluntarjoajien kanssa. Pääset heti lisäämään tuotetiedot sekä kuvat. Voit myös aloittaa tuotteiden ja palveluiden myynnin heti maailmanlaajuisesti. Samalla keräät maksut asiakkailta digitaalisesti. Asiakkaasi voivat maksaa ostoksensa verkkopankin kautta tai luottokortilla.

Holvin verkkokaupassa on myös markkinointiominaisuuksia. Jos käytät Facebookin ja Googlen markkinointi- ja analytiikkatyökaluja, saat helposti liitettyä se verkkokauppaasi. Verkkokauppaan voit tehdä myös alennuskoodeja asiakkaillesi. Holvin verkkokaupan hinnoittelu riippuu siitä, minkä tilin valitset. Verkkokauppa on saatavilla Starter- ja Grower-tileille lisäominaisuuksina. Complete-tilin valitseva maksaa 2,5% verkkokaupan myynneistä. Unlimited-tilin valitsevalle yrittäjälle räätälöidään verkkokaupan hinta erikseen.

Holvissa testaat helposti, riskittömästi ja edullisesti verkkokauppatoimintaa ilman turhaa byrokratiaa. Lisää tietoa Holvista löydät seuraavista kirjoituksista: Holvi yritystilinä ja kirjanpidon tukena ja Aloittava yrittäjä — näin pääset alkuun!