Yritystili taloudenhallinnan ja kirjanpidon tukena

| touko 10, 2018 | Yrittäjyys | 0 Kommenttia

*Kaupallinen yhteistyö: Holvi

Yrittäjyyteen kuuluu paljon uutta opittavaa ja tehtävää. Menestyvän yritystoiminnan luominen vaatii paljon työtä ja jotkut asiat täytyy oppia kantapään kautta. Lisää yrityksen perustamiseen liittyvistä asioista voit lukea Aloittava yrittäjä: näin pääset alkuun -tekstistä.

Yrityksen perustamisen jälkeen ajankohtaiseksi tulevat yritystilin perustaminen ja kirjanpitäjän etsiminen. Yksi hyvä vaihtoehto on perustaa yritystili Holvi-palvelun kautta.

Holvi yritystilinä

Holvin yritystili on moderni vaihtoehto yrittäjälle, joka haluaa saada tarvittavat palvelut samasta paikasta edullisesti. Holvin yritystilissä on kaikki perinteiset pankkitilin maksuominaisuudet ja sitä on helppo käyttää myös älypuhelimella. Holvin yritystili on myös yhdistetty tehokkaisiin liiketoimintatyökaluihin.

Holvin avulla laskutat asiakkaitasi helposti laskutustyökalun avulla. Yritystoimintaa voi helposti kokeilla laajentaa myös verkkokaupan puolelle, sillä Holviin kuuluu myös verkkokauppa, joka on todella helppokäyttöinen. Verkkokaupan hinnoittelu vaihtelee palvelupaketista riippuen.

Holvi yritystilinä, Holvi, Yritystili, Yrittäjyys, Kirjanpito, Uramedia, Uramedia.fiHolvi yritystilinä, Holvi, Yrittäjyys, Yritystili, Kirjanpito, Uramedia, Uramedia.fi

Parempaa taloudenhallintaa

Holvin yritystili on yhdistetty Holvi Business Mastercard -korttiin ja mobiilisovellukseen,  joiden kautta kulujenhallinta on helppoa.  Voit tehdä yritysostot maksukortilla. Saat sovelluksen kautta myös reaaliaikaiset ilmoitukset, jotka pitävät sinut ajan tasalla tyrityksesi taloudesta.

Holvi kirjanpidon tukena

Kuittien ja muiden kirjanpitoaineistojen tallessa pitäminen ja kirjanpitäjälle lähettäminen voi tuntua ajanhukalta. Kuitteja ei välttämättä muista aina laittaa välittömästi oikeaan paikkaan, jonka vuoksi ne saattavat hävitä. Holvin avulla luot pohjan kirjanpidon tekemiselle digitaalisesti.

Voit kutsua kirjanpitäjäsi Holvin käyttäjäksi, jotta hän pääsee seuraamaan tulojasi ja menojasi. Holviin voi luoda myös eri tulo- ja menokategorioita. Näin teidän molempien on helppo pysyä kärryillä yrityksen liikevaihdoista. Holvi kerää tilitapahtumiesi pohjalta automaattisesti alv-saldoa, johon se laskee alv-vähennyksen puolestasi. Kuun lopussa näet siis helposti, paljon sinulle on kertynyt tilitettäviä alveja.

Kun teet maksuja yritystililtäsi tai Holvi-maksukortillasi, voit ottaa kätevästi kuvan kuititsta kännykälläsi ja  tallentaa sen suoraan maksutapahtuman yhteyteen mobiilisovelluksessa.

Voit myös asettaa tilitapahtumiisi arvonlisäveroprosentin, jolloin pysyt ajantasalla alv-saldostasi. Halutessasi voit tiliöidä tilitapahtumat oikealle kirjanpitotilille, jolloin kirjanpito helpottuu myöhemmässä vaiheessa. Holvi ei tee kirjanpitoa, mutta se arkistoi digitaalisesti kirjanpitoaineiston, joka luo pohjan kirjanpidolle.

Lue myös muiden yrittäjien kokemuksia Holvista!