Kuukauden työnhakija: Maria Survo

| maalis 27, 2018 | Työnhaku | 0 Kommenttia

Tervehdys täältä Loimaan suunnalta! Tulet seuraavassa tekstissä tutustumaan ihmiseen, jonka sydän sykkii sille, että saa auttaa muita onnistumaan ja loistamaan työssään. En ole 100%:sti lyönyt lukkoon, millä nimikkeellä tekisin seuraavaa työtäni eli olen avoin uusille tuulille! Pääasia on, että saan tehdä töitä ihmisten parissa.

Olen lukenut Ylemmän amk-tutkinnon yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen koulutusohjelmassa, josta valmistuin 2011 ja sen jälkeen suoritin 2014 Johtamisen erikoisammattitutkinnon. Koska työtehtäviini kuului lähes viiden vuoden ajan työsuojelupäällikön hommat, olen käynyt myös työsuojelupäällikön perus-ja jatkokurssin.

No mitäs minä sitten näillä koulutuksilla olen saanut tehdä? Olen saanut toimia loistaville asiantuntijoille palveluesimiehenä, valmentajana sekä lähiesimiehenä. Haasteitakin näihin yhteisiin kuuteen vuoteen kuuluu, mutta niistä on selvitty keskusteluin ja osaamista vahvistamalla. Olen saanut käydä mahtavia kehityskeskusteluja, joissa ihmiset ovat oivaltaneet asioita ja lähteneet viemään niitä käytäntöön. Olen saanut olla mukana rekrytoinneissa ja työsuhteen elinkaaren monissa kiemuroissa.

Kuuden vuoden esimiestyön lisäksi työvuosiini mahtuu myös yli 15 vuotta asiakaspalvelua ja noin kuusi vuotta kehittämistä sekä useampia muutosjohtamisen tilanteita. Työsuojelupäällikkönä olen päässyt mukaan haastaviin tilanteisiin, mutta myös onnistumisiin, kun on löydetty ratkaisuja keskusteluin.

Työtehtävät ovat antaneet minulle mahdollisuuden soveltaa ja oppia työlainsäädäntöä ja työehtosopimuksia. Olen ollut mukana myös laatimassa ja päivittämässä talon sisäisiä ohjeita työsuhteen elinkaarta varten työtehtäviä varten.

Työelämä on opettanut minulle nöyryyttä ja kykyä kuulla sekä kuunnella. Olenkin työtovereilta saanut palautetta, että olen helposti lähestyttävä, luotettava ja hyvä kuuntelija, joka auttaa toisia.

Haluan oppia sekä kehittää omaa osaamistaan ja jalkauttaa oppia eteenpäin. Voisinko minä siis olla puuttuva palanen Teidän yrityksestänne?

Ota minuun yhteyttä!

LinkedIn

[email protected]

0405645092

PS. Jos sinulla ei ole tarjota minulle työpaikkaa, mutta tiedät jonkun toisen yrityksen/organisaation, joka kaipaa kaltaistani osaajaa, niin vinkkaa hänelle tästä ja jaa tämä ilmoitus.

Kiitos!